今個星期四/五 (4/2 or 5/2) 有無人上去打波?

向下

今個星期四/五 (4/2 or 5/2) 有無人上去打波?

帖子 由 Jackle 于 周二 二月 02, 2010 11:10 pm

有三個人或以上又可以去華強搵野食 rabbit

由Jackle于周四 二月 04, 2010 1:19 am进行了最后一次编辑,总共编辑了1次
Jackle
Admin

帖子数 : 129
注册日期 : 10-01-31

返回页首 向下

回复: 今個星期四/五 (4/2 or 5/2) 有無人上去打波?

帖子 由 朗拿小強 于 周二 二月 02, 2010 11:49 pm

唔係又食埋哂D冇哩火氣既韓國燒烤卦
係就最緊要叫埋娜娜,佢一定好開心
我就應該唔得啦,星期日又要打會賽
成日上黎我會有生命危險架
朗拿小強

帖子数 : 26
注册日期 : 10-02-02

返回页首 向下

回复: 今個星期四/五 (4/2 or 5/2) 有無人上去打波?

帖子 由 Jackle 于 周二 二月 02, 2010 11:57 pm

小下你, 居然敢填寫自己性格:"內向, 不多言"!
Jackle
Admin

返回页首 向下

帖子 由 ricky ying chiu sham 于 周三 二月 03, 2010 12:33 am

lalala Basketball sorry im a passer-by lalala
ricky ying chiu sham

帖子数 : 5
注册日期 : 10-02-03

返回页首 向下

http://bowling.forumotion.com/forum-f1/topic-t3.htm#7

帖子 由 tina 于 周三 二月 03, 2010 12:50 am

哇 真系好哇,更都记得我。多谢先了
呵呵呵呵 有好野食一定不可以少左我啦、
tina

帖子数 : 4
年龄 : 30
地点 : s-h

返回页首 向下

帖子 由 ricky ying chiu sham 于 周三 二月 03, 2010 1:10 am

更係啦冇左你邊個清D野食呀lalala!!!sorry im a passer-by lalala!!!

返回页首 向下

。。。。。

帖子 由 tina 于 周三 二月 03, 2010 4:43 pm

衰仔》。。。。 Evil or Very Mad
tina

返回页首 向下

帖子 由 Keith Li 于 周三 二月 03, 2010 5:06 pm

小強, 你話老婆緊要定打波緊要呢? 緊係打波啦, 唔駛諗喇, 一有時間就上黎啦,
我就唔得喇, 依個月都飛到PK, 唯有上黎睇下邊個得閒, 先約埋幾個去食野打下波啦,
有時間, 一齊練下飛碟, 一齊問下文老師點打飛勾啦, 可能有着數^^
Keith Li

帖子数 : 41

返回页首 向下

帖子 由 ricky ying chiu sham 于 周三 二月 03, 2010 5:25 pm

good good good !!!!!!!!!!!!!

返回页首 向下

帖子 由 Jackle 于 周三 二月 03, 2010 10:05 pm

有人話星期五晚好 D 喎, 球王推廣部經理 Ricky Sham 當然又想去華強北開飯

有無其他建議?

暫定星期五晚上8時彩都出發 pig
Jackle
Admin

返回页首 向下

唔识看你的英文

帖子 由 driver.h.c.f 于 周三 二月 03, 2010 11:00 pm

唔识看你的英文 唔该你用中文 No

driver.h.c.f

帖子数 : 2
年龄 : 59
地点 : 沙咀村二坊

返回页首 向下

今個星期四/五 (4/2 ore 5/2) 有無人上去打波?

帖子 由 driver.h.c.f 于 周三 二月 03, 2010 11:03 pm

上到来就比个电话我 Laughing

driver.h.c.f

帖子数 : 2
年龄 : 59
地点 : 沙咀村二坊

返回页首 向下

帖子 由 Jackle 于 周三 二月 03, 2010 11:15 pm

我地都無寫雞腸... 剩係 Ricky Sham 呢個衰仔... 下次十個八個炸炸 Q 死佢
Jackle
Admin

返回页首 向下

帖子 由 朗拿小強 于 周三 二月 03, 2010 11:59 pm

Keith Li 写道::小強, 你話老婆緊要定打波緊要呢? 緊係打波啦, 唔駛諗喇, 一有時間就上黎啦,
我就唔得喇, 依個月都飛到PK, 唯有上黎睇下邊個得閒, 先約埋幾個去食野打下波啦,
有時間, 一齊練下飛碟, 一齊問下文老師點打飛勾啦, 可能有着數^^

問題唔係老婆緊要定打波緊要呀
係我成日上黎佢會對我不利呀,驚驚呀
你叫我學打飛碟?唔啦,我冇得救架喇
我發覺我強項都係鬥地主,都係向呢方面發展好D
朗拿小強

帖子数 : 26

返回页首 向下

帖子 由 Keith Li 于 周四 二月 04, 2010 12:29 am

哈, 利害, 你終於知你要向依方面發展, 以後要改口叫你做地主強啦^^
驚驚? 唔會掛, 你內向得黎又大隻, 冇人搞你既, 放心!!
Keith Li

帖子数 : 41

返回页首 向下

帖子 由 Jackle 于 周四 二月 04, 2010 1:12 am

朗拿小強 写道::
Keith Li 写道::小強, 你話老婆緊要定打波緊要呢? 緊係打波啦, 唔駛諗喇, 一有時間就上黎啦,

問題唔係老婆緊要定打波緊要呀
係我成日上黎佢會對我不利呀,驚驚呀
你叫我學打飛碟?唔啦,我冇得救架喇
我發覺我強項都係鬥地主,都係向呢方面發展好D

上次贏返黎d錢袋穩d呀, 做人唔可以次次靠運氣嫁 凸-.-凸
Jackle
Admin

返回页首 向下

.....

帖子 由 tina 于 周四 二月 04, 2010 4:20 am

知惊几好啊,嘿嘿 。。。。。。 Twisted Evil
tina

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题