保齡球
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2月第2個禮拜約腳打波房

3 posters

向下

2月第2個禮拜約腳打波房 Empty 回复: 2月第2個禮拜約腳打波房

帖子 由 Keith Li 周一 二月 08, 2010 7:37 am

我返黎喇, 有幾日假, 愛打波既, Call 我!!^^
Keith Li
Keith Li

帖子数 : 41
注册日期 : 10-02-02

返回页首 向下

2月第2個禮拜約腳打波房 Empty 回复: 2月第2個禮拜約腳打波房

帖子 由 Jackle 周二 二月 09, 2010 2:13 am

如無意外積高星期三上黎探你

人多可以諗諗去華強反, 人少就嚮附近食米打波 bounce
Jackle
Jackle
Admin

帖子数 : 129
注册日期 : 10-01-31

返回页首 向下

帖子 由 朗拿小強 周二 二月 09, 2010 10:14 am

Jackle 写道:如無意外積高星期三上黎探你

人多可以諗諗去華強反, 人少就嚮附近食米打波 bounce

星期三?點解要係星期三?
明明玩開星期五,why?why?why?
朗拿小強
朗拿小強

帖子数 : 26

返回页首 向下

帖子 由 Jackle 周二 二月 09, 2010 3:23 pm

知唔知道乜野係"狡兔三Fuxk"? 本來話兔仔一晚至少做三次, 而家引申意思係愈玩得多愈聰明, 奀打屎釘?

星期三上去笨唔代表星期五唔可以上去 Twisted Evil
Jackle
Jackle
Admin

返回页首 向下

帖子 由 Jackle 周四 二月 11, 2010 3:25 pm

今星期五我同小龍都有事上唔到去了

小強你星期幾移動去橫江?
Jackle
Jackle
Admin

返回页首 向下

帖子 由 朗拿小強 周四 二月 11, 2010 6:19 pm

Jackle 写道:今星期五我同小龍都有事上唔到去了

小強你星期幾移動去橫江?

未定,如無意外聽日收工就走,不過聽晚後晚後後晚都有飯局
不如你定一個時間黎個新春保齡團拜啦
朗拿小強
朗拿小強

帖子数 : 26

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题